Magazin > VIP
2275 ogledov

Prvi posnetek igralca po nesreči, zaradi katere je še vedno v kritičnem stanju

Jeremy Renner (7. januar 1971) Žurnal24 main
Čez nogo mu je zapeljal snežni plug.

Zvezdnik Jeremy Renner je na prvi dan novega leta s snežnim plugom čistil dvorišče, ko je prišlo do grozljive nesreče. Plug je zapeljal čez njegovo nogo, zaradi česar je izgubil veliko krvi. S helikopterjem so ga prepeljali v bolnišnico. Njegovo stanje je bilo in je še vedno kritično, a stabilno. “Jeremy napreduje, je pri zavesti, govori in ostaja optimističen. Še vedno je na intenzivnem oddelku, njegovo stanje je kritično, a stabilno," je včeraj zvečer povedala njegova predstavnica za stike z javnostjo in dodala, da so ga vsa sporočila podpore zelo ganila. "Družina še vedno prosi za vaše pozitivne misli," še pravi Rennerjeva predstavnica za medije.

Medtem se je iz bolnišnične postelje s fotografijo oglasil tudi igralec. "Hvala za vaše ljubeznive besede. Trenutno sem preveč šibek, da bi tipkal, a vsem pošiljam ljubezen," je zapisal.

Več o njegovih poškodbah si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.