Prva fotografija sina Michaela Bubleja po bitki z rakom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Žena pevca Michaela Bubleja objavila prvo fotografijo sina po hudem boju z rakom na jetrih.
Oglej si celoten članek

Luisana Lopilato je na svojem Facebooku delila prvo fotografijo sina Noaha, po tem ko so pred slabim letom dni z mediji delili nformacijo, da je triletnik zbolel za rakom na jetrih. Pod fotografijo je Argentinka, žena pevca Michaela Bubleja, napisala: "Čas se ustavi. Ni boljšega od maminega razvajanja."

Triletnik je decembra začel s kemoterapijo, ki pa je bila, kot sta sporočila zaskrbljena starša, uspešna. Februarja je Michael medijem sporočil, da sin lepo okreva, argentinski novinar pa je razkril, da je malčkova teta razkrila, da so raka odpravili in da Noah lepo okreva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.