Prva fotografija Willa Smitha po klofuti na Oskarjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ni v Dubaju.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia will smith Po klofuti desetletja, ki jo je Will Smith na podelitvi oskarjev prisolil Chrisu Rocku, se je govorilo, da se je igralec zatekel v Dubaj. Če se je res, ni komentiral, so pa Willa ujeli v Indiji, kjer se je prešerne volje nastavljal fotoaparatu.

Tja naj bi pripotoval sam. "Ne gre za družinski oddih, ampak individualno potovanje. Sem je prišel po zdravljenje," je povedal poznavalec Hollywooda Rob Shuter.

Smith je na podelitvi znorel, ker se je Rock pošalil na račun plešavosti njegove žene, Jade Pinkett Smith. Rock ni vedel, da ima igralka avtoimunsko bolezen alopecijo. Po kritikah je igralec sporočil, da izstopa iz Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti.

To klofuto bo oskarjevec še nekaj časa obžaloval. Hrbet sta mu med drugim obrnila Apple + in Netflix. Več o tem TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.