Prve informacije o stanju Kobejeve žene Vanesse

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Revija People je govorila z družinskim prijateljem.
Oglej si celoten članek

Vanessa Bryant prestaja pekel. Izgubila je moža in tudi 13-letno hčerko in četudi bi se verjetno najraje zaprla v kakšno sobo, si tega ne more privoščiti, saj mora poskrbeti za svoje tri deklice, najmlajša se je rodila junija lani.

Kot je vir blizu družini Bryant povedal People, se 37-letnica trudi, da se ji v tej situaciji ne bi zmešalo. Dejal je tudi, da Vanessa "ne more končati stavka, ne da bi zajokala“, in da je obdana z ljudmi, ki ji nudijo podporo, a na kaj takšnega "pač ne moreš biti pripravljen“. "Opira se na vero. Ni sama. A žalovala bo zelo dolgo.“

"Zelo se trudi za hčerke. Sedaj mora biti ona tista, ki je močna,“ je še povedal vir in dodal: "Četudi sta imela vzpone in padce, sta bila Vanessa in Kobe sorodni duši. V njem je videla partnerja za celo  življenje.“

Kobe in Vanessa sta imela štiri hčerke, Natalia je stara 17 let, Gigi je bila v času smrti 13, Bianka je tri, Capri pa ima sedem mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 05:44 1. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:44 1. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 23:42 31. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.