Prvi nastop po porodu: Meghan z opravo poskrbela za dvignjene obrvi

Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry
Par je obiskal New York.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta se prvič po rojstvu hčerke Lili pokazala v javnosti. Gre za prvi skupni javni nastop od novembra 2020.

Par je obiskal New York, kjer sta se takoj po prihodu sestala z županom Billom de Blasiem in guvernerko Kathy Hochul, v soboto pa se bosta udeležila dobrodelne prireditve "Global Citizen Live", kjer se bosta zavzela za pravično razdelitev cepiv proti covidu-19. 

Veliko pozornosti je požela Meghanina jesenska oprava, poroča Gala.

Vojvodinja je nosila široke hlače, puli in jesenski plašček, čeprav so včeraj v New Yorku namerili več kot 25 stopinj. Plašča ni odložila niti med ogledom notranjosti observatorija One World Observatory. Tudi pričeska je bila "stroga“. Meghan rada nosi lase spete v figo, ki pa je ponavadi bolj razigrana, tokrat pa je bil vsak las na svojem mestu.

Meghan želi svetu s svojim poslovnim videzom očitno pokazati, da je kariero igralke pustila za seboj. Že takoj po njunem odhodu iz Velike Britanije se je začelo govoriti, da si Meghan želi v politiko in s to opravo to vsekakor tudi izžareva. Tudi Michelle Obama in podpredsednica ZDA, Kamala Harris, radi stavita na enobarvni stajling. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.