Magazin > VIP
30203 ogledov

Prvi nastop po porodu: Meghan z opravo poskrbela za dvignjene obrvi

meghan markle, princ harry
1/11
Profimedia
Par je obiskal New York.

Zakonca Sussex sta se prvič po rojstvu hčerke Lili pokazala v javnosti. Gre za prvi skupni javni nastop od novembra 2020.

Par je obiskal New York, kjer sta se takoj po prihodu sestala z županom Billom de Blasiem in guvernerko Kathy Hochul, v soboto pa se bosta udeležila dobrodelne prireditve "Global Citizen Live", kjer se bosta zavzela za pravično razdelitev cepiv proti covidu-19. 

Veliko pozornosti je požela Meghanina jesenska oprava, poroča Gala.

Vojvodinja je nosila široke hlače, puli in jesenski plašček, čeprav so včeraj v New Yorku namerili več kot 25 stopinj. Plašča ni odložila niti med ogledom notranjosti observatorija One World Observatory. Tudi pričeska je bila "stroga“. Meghan rada nosi lase spete v figo, ki pa je ponavadi bolj razigrana, tokrat pa je bil vsak las na svojem mestu.

Meghan želi svetu s svojim poslovnim videzom očitno pokazati, da je kariero igralke pustila za seboj. Že takoj po njunem odhodu iz Velike Britanije se je začelo govoriti, da si Meghan želi v politiko in s to opravo to vsekakor tudi izžareva. Tudi Michelle Obama in podpredsednica ZDA, Kamala Harris, radi stavita na enobarvni stajling. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.