Prvi posnetki po škandalu: Soproga igralca objokana v javnosti

Foto: Profimedia Tara Wilson Foto: Profimedia Tara Wilson Foto: Profimedia Tara Wilson Foto: Profimedia Tara Wilson Foto: Profimedia Tara Wilson Foto: Profimedia Tara Wilson Foto: Profimedia Tara Wilson
Ni ji lahko ...
Oglej si celoten članek

Ženo igralca Chrisa Notha (67), ki se spopada z resnimi obtožbami glede spolnih napadov, Taro Wilson, so paparaci prejšnji teden ujeli, kako je sedela v avtomobilu in točila solze. Prav tako na 39-letnici ni bilo opaziti poročnega prstana. Tara se je odpravila v supermarket in vmes opravila telefonski pogovor, ki jo je očitno spravil do solz. 

Obtožbe, ki letijo na njenega moža, so že tako dovolj resne, dogajale pa naj bi se celo v času njunega zakona. Poleg spolnih napadov ga tako dolžijo tudi nezvestobe. Tara božičnih praznikov menda ni želela preživeti s slavnim soprogom. 

Notha so zlorab obtožile štiri ženske, zadnja se je s svojo zgodbo oglasila kantavtorica Lisa Gentile, ki je povedala, da jo je igralec v njenem newyorškem stanovanju na silo poljubljal in se je dotikal. Trdi, da se je incident zgodil potem, ko je igralca srečala v restavraciji Da Marino v središču Manhattna, kjer naj bi Notha zlorabe obtožila še ena ženska. Igralec pa je po tem, ko so incidenti prišli v javnost, izgubil tudi več milijonske oglaševalske pogodbe. Sam obtožbe zanika. 

Foto: Flynet Chris Noth

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.