Magazin > VIP
30282 ogledov

Prvi posnetki po škandalu: Soproga igralca objokana v javnosti

Tara Wilson
1/7
Profimedia
Ni ji lahko ...

Ženo igralca Chrisa Notha (67), ki se spopada z resnimi obtožbami glede spolnih napadov, Taro Wilson, so paparaci prejšnji teden ujeli, kako je sedela v avtomobilu in točila solze. Prav tako na 39-letnici ni bilo opaziti poročnega prstana. Tara se je odpravila v supermarket in vmes opravila telefonski pogovor, ki jo je očitno spravil do solz. 

Obtožbe, ki letijo na njenega moža, so že tako dovolj resne, dogajale pa naj bi se celo v času njunega zakona. Poleg spolnih napadov ga tako dolžijo tudi nezvestobe. Tara božičnih praznikov menda ni želela preživeti s slavnim soprogom. 

Notha so zlorab obtožile štiri ženske, zadnja se je s svojo zgodbo oglasila kantavtorica Lisa Gentile, ki je povedala, da jo je igralec v njenem newyorškem stanovanju na silo poljubljal in se je dotikal. Trdi, da se je incident zgodil potem, ko je igralca srečala v restavraciji Da Marino v središču Manhattna, kjer naj bi Notha zlorabe obtožila še ena ženska. Igralec pa je po tem, ko so incidenti prišli v javnost, izgubil tudi več milijonske oglaševalske pogodbe. Sam obtožbe zanika. 

Chris Noth | Avtor: Flynet Flynet

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice