Magazin > VIP
23454 ogledov

Tristan Thompson Khloe Karadasian zadal nov udarec, najhujši doslej

Tristan Thompson Instagram
Trije otroci s tremi različnimi ženskami …

Khloe Kardashian se je zgodilo že vse, kar se prevarani ženski lahko zgodi. Bivši zaročenec Tristan Thompson jo je pred svetom prvič prevaral visoko nosečo, posnetki so hitro zaokrožili po svetu. To je bilo pred tremi leti, malo pred tem, ko se jima je rodila hčerka. Nato si je drugi javni spodrsljaj privoščil, ko se je zapletel z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie Jenner, Jordyn Woods, sedaj pa je v javnost prišel še večji kiks. Če je to sploh možno. 

V javnost je namreč pricurljalo, da je Tristan po zabavi za svoj trideseti rojstni dan, marca letos, ko je bil še vedno v zvezi s Khloe, spal z osebno trenerko Maralee Nichols, ki je takrat tudi zanosila, poroča Daily Mail. Thompson naj bi ji celo predlagal, da splavi in ji za to ponudil 75 tisoč dolarjev.

Po sodnih dokumentih Maralee sedaj od košarkarja zahteva preživnino in kritje medicinskih stroškov pregledov in poroda. Thompson je spolni odnos s trenerko priznal, a pravi, da se pred in po tem dogodku nista družila, medtem ko njena odvetnica trdi, da sta imela afero, ki je trajala vsak pet mesecev pred omenjenim dogodkom. 

Ameriški TMZ pa je celo objavil sporočilo, ki naj bi ga Thompson poslal svoji ljubici. "Če misliš, da ti bo ta otrok prinesel denar, se motiš. Dobro veš, da se v tej sezoni upokojim. To je Teksas, alimentacij bo le nekaj sto dolarjev. Zato je boljše, da vzameš teh 75 tisočakov, ki ti jih ponujam sedaj, ker od nezaposlenega očeta svojega otroka ne boš dobila niti približno toliko. Imela boš le otroka, katerega oče ne bo vključen v njegovo vzgojo in nekaj sto dolarjev mesečno," naj bi Thompson zapisal v sporočilo svoji noseči ljubici. 

Komentarjev 1
Sorodne novice