Magazin > VIP
12005 ogledov

Po koncu zveze še en udarec za Khloe Kardashian

tristan thompson, khloe kardashian Profimedia
S tremi ženskami med zabavo za pol ure izginil v sobo.

Pa tako lepo je kazalo … Po tem, ko je Khloe Kardashian očetu svoje 3-letne hčerke True oprostila skok čez plot s prijateljico polsestre Kylie Jenner, Jordyn Woods, sta se oba zelo trudila za svoj odnos in družino. Khloe je začela celo razmišljati o selitvi v Boston in o drugem otroku. A njuna pravljica ni dočakala srečnega konca, ker Tristan Thompson lepotici spet ni bil zvest. 
Aprila je vplivnica Sydney Chase povedala, da je imela z zvezdnikom NBA lani razmerje, nekaj tednov pozneje sta se Khloe in Tristan razšla. 

Nato je Khloe izvedela še eno šokantno novico. Tristan jo je očitno tako pogrešal, da se je tolažil kar s tremi ženskami naenkrat. Na neki rojstnodnevni zabavi naj bi s tremi dekleti za pol ure izginil v eno od sob in se tam zabaval dalje. 

"Ko je prišel na zabavo, je bila njegova srajca zlikana, ko je prišel iz sobe, pa zmečkana. Še kakšno uro se je zabaval, nato pa okoli 4. ure odšel domov,“ je povedal vir, ki tudi trdi, da je Tristan tistega večera zelo veliko spil in se tudi veliko spogledoval. Eno od gostij naj bi brezsramno božal po zadnjici. 

Vir blizu Kardashianovi sicer pravi, da med Khloe in bivšim ni nobene drame in da se strinjata glede skrbništva nad hčerko.

Komentarjev 2
  • Russell_Ellinger 11:34 24.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Lion007
    Lion007 10:26 24.junij 2021.

    WauUUUUUUUUUUUUUUUUUUU