Magazin > VIP
3323 ogledov

Zvezdnik Seksa v mestu ob ženo in milijonske pogodbe

Sarah Jessica Parker in Chris Noth sta v New Yorku pozirala slavni fotografinji Žurnal24 main
Očitno bo zaradi obtožb ostal brez denarja in žene …

Chrisa Notha, ki je v seriji Seks v mestu in njenem nadaljevanju zaigral legendarni televizijski lik, Živino (Mr. Big), dve domnevni žrtvi obtožujeta spolnih zlorab. Prva naj bi se zgodila leta 2005, ko je takrat 22-letna domnevna žrtev za Notha delala preko medijskega podjetja, druga pa leta 2015, z žensko, ki naj bi jo igralec spoznal v enem izmed newyorških klubov.

Takrat naj bi tudi izjavil, da je monogamija precenjena, čeprav je že od leta 2012 poročen s Taro Willson. Noth stikov z ženskama sicer ne zanika, a ostro zavrača obtožbe o zlorabah. "Te zgodbe bi lahko bile stare 30 let ali 30 dni, ne vedno pomeni ne in tega nisem nikoli prekoračil," je povedal. 

A očitno to ni dovolj za podjetja, ki z njim sodelujejo, saj so mu pogodbe odpovedali številni, izgubil naj bi tudi okoli 12 milijonov dolarjev vredno pogodbo za oglaševanje tekile. Prav tako je na bojni nogi z ženo, ki seveda ni vedela, da njun zakon ni monogamen. Po poročanju tujih medijev menda božiča ne želi preživeti s soprogom. 

Chris Noth, Tara Wilson | Avtor: FameFlynet Pictures FameFlynet Pictures

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice