Magazin > VIP
981 ogledov

Igralca izrezali iz serije

Chris Noth Flynet
Posledice vse večje ...

Igralec Chris Noth je zaradi obtožb o spolnih zlorabah izrezan iz finala serije And Just Like That (Nadaljevanje legendarne serije Seks v mestu), piše People. Kot lik Živine naj bi se v zadnji epizodi sezone združil s Carrie Bradshaw, a so te scene zaradi omenjenih obtožb izrezali. 

Živina je sicer preminil v prvi epizodi serije, a je igralec napovedal svoj povratek. Scene naj bi prikazovale, kako je Carrie končno pomirjena s smrtjo svojega soproga. Sceno so snemali v Parizu, a so se ustvarjalci serije odločili, da posnetki niso tako pomembni za zgodbo. 

Notha so zlorab obtožile štiri ženske, zadnja se je s svojo zgodbo oglasila kantavtorica Lisa Gentile, ki je povedala, da jo je igralec v njenem newyorškem stanovanju na silo poljubljal in se je dotikal. Trdi, da se je incident zgodil potem, ko je igralca srečala v restavraciji Da Marino v središču Manhattna, kjer naj bi Notha zlorabe obtožila še ena ženska. 

Igralec pa je po tem, ko so incidenti prišli v javnost, izgubil tudi več milijonske oglaševalske pogodbe. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice