Prvi solo album za nekdanjega Čuka

Foto: Žurnal24 Marko je s svojim albumom predvsem predstavil sebe in svojo iskrenost.
Nekdanji član Čukov, Marko Vozelj, je predstavil svoj prvi samostojni album z naslovom Moj svet. Podpret ga je prišlo veliko glasbenih kolegov.
Oglej si celoten članek

Glasbenik Marko Vozelj je predstavil svoj prvi izdelek na solo poti, in sicer svoj prvi samostojni album z naslovom Moj svet, na katerem se nahaja štirinajst zanimivih in izpovednih skladb.

"S to glasbo sem izhajal iz sebe. Ni moj namen, da bi bil všeč čim več ljudem, ampak biti čim bolj iskren. Kljub temu pa bo ves trud poplačan že, če bodo moje skladbe vsaj nekomu polepšale dan," je povedal simpatični Marko, ki je na predstavitvi tudi zapel v živo in navdušil zbrano občinstvo.

Podpret ga je prišlo veliko glasbenih kolegov, med njimi tudi Helena Blagne z možem Mitjem Zamanom, Rebeka Dremelj, Jan Plestenjak in mnogi drugi. Manjkali niso niti Čuki, ki so na svojega nekdanjega člana Marka zelo ponosni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.