Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Prvi solo album za nekdanjega Čuka

Marko je s svojim albumom predvsem predstavil sebe in svojo iskrenost. Žurnal24 main
Nekdanji član Čukov, Marko Vozelj, je predstavil svoj prvi samostojni album z naslovom Moj svet. Podpret ga je prišlo veliko glasbenih kolegov.

Glasbenik Marko Vozelj je predstavil svoj prvi izdelek na solo poti, in sicer svoj prvi samostojni album z naslovom Moj svet, na katerem se nahaja štirinajst zanimivih in izpovednih skladb.

"S to glasbo sem izhajal iz sebe. Ni moj namen, da bi bil všeč čim več ljudem, ampak biti čim bolj iskren. Kljub temu pa bo ves trud poplačan že, če bodo moje skladbe vsaj nekomu polepšale dan," je povedal simpatični Marko, ki je na predstavitvi tudi zapel v živo in navdušil zbrano občinstvo.

Podpret ga je prišlo veliko glasbenih kolegov, med njimi tudi Helena Blagne z možem Mitjem Zamanom, Rebeka Dremelj, Jan Plestenjak in mnogi drugi. Manjkali niso niti Čuki, ki so na svojega nekdanjega člana Marka zelo ponosni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.