Prvomajske počitnice že za od 19 evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spomladanski oddihi so vedno bolj priljubljene počitnice na obali v začetku maja s pestrim glasbeno-animacijskim programom, ki se jih udeležujejo predvsem zabave željni dijaki in študenti.
Oglej si celoten članek

Cene aranžmajev spomladanskega oddiha (tako imenovanega spring breaka) se v predprodaji gibljejo od 19 do nekaj sto evrov. Slovenske agencije festivale v času prvomajskih praznikov že tradicionalno organizirajo na hrvaški obali. Cene paketov so v predprodaji nižje tudi za polovico. Ponekod je na voljo le še nekaj mest.

Dvojčici Nervo, Zlatko ...

Agencija Supra Travel organizira festival Big Spring Break 2013 v Kanegri. Vsak dan bodo pripravili tekmovanja v nogometu in odbojki ter animacijski program, ki bo v znamenju poredne olimpijade in zabave na ladji. Vrhunec festivalskega dogajanja bo nastop avstralskih dvojčic Nervo, poleg njiju pa bodo med drugimi nastopili Zlatko in Coverlover. V Kanegri pričakujejo skupno več kot štiri tisoč obiskovalcev iz Slovenije, Italije, Avstrije, Poljske in Hrvaške.

Štirje odri v Poreču

Pri Collegiumu bodo spomladanski oddih letos prvič pripravili v letovišču Lanterna v Poreču. V agenciji obljubljajo zabavo na štirih odrih, prilagojeno različnim glasbenim okusom. Med drugimi bodo nastopili The Shapeshifters, Čuki, Trkaj, Vanillavz, Mambo Kings in DJ Sylvain. Dnevno dogajanje pa bo v znamenju športnih dejavnosti, različnih delavnic in stand up nastopov.

Prvi maj v Zrčah

Jupiter je letošnji spomladanski oddih umestil na Pag. V času festivala, v prvih dneh maja, bodo na plaži v Zrčah organizirali številne tematske zabave, kot so: tekmovanje mokre majčke ter tako imenovane White, Pena in Sexy Orange Party XXX.

Na festivalih je poskrbljeno za varnost in zdravje mladih. Kljub temu pa v agenciji Supra Travel poudarjajo, da je namen tovrstnih počitnic sprostitev in zabava ob glasbeno-animacijskem programu, zato naj bo uživanje alkohola omejeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.