Magazin
25 ogledov

Prvomajske počitnice že za od 19 evrov

zabava Shutterstock
Spomladanski oddihi so vedno bolj priljubljene počitnice na obali v začetku maja s pestrim glasbeno-animacijskim programom, ki se jih udeležujejo predvsem zabave željni dijaki in študenti.

Cene aranžmajev spomladanskega oddiha (tako imenovanega spring breaka) se v predprodaji gibljejo od 19 do nekaj sto evrov. Slovenske agencije festivale v času prvomajskih praznikov že tradicionalno organizirajo na hrvaški obali. Cene paketov so v predprodaji nižje tudi za polovico. Ponekod je na voljo le še nekaj mest.

Dvojčici Nervo, Zlatko ...

Agencija Supra Travel organizira festival Big Spring Break 2013 v Kanegri. Vsak dan bodo pripravili tekmovanja v nogometu in odbojki ter animacijski program, ki bo v znamenju poredne olimpijade in zabave na ladji. Vrhunec festivalskega dogajanja bo nastop avstralskih dvojčic Nervo, poleg njiju pa bodo med drugimi nastopili Zlatko in Coverlover. V Kanegri pričakujejo skupno več kot štiri tisoč obiskovalcev iz Slovenije, Italije, Avstrije, Poljske in Hrvaške.

Štirje odri v Poreču

Pri Collegiumu bodo spomladanski oddih letos prvič pripravili v letovišču Lanterna v Poreču. V agenciji obljubljajo zabavo na štirih odrih, prilagojeno različnim glasbenim okusom. Med drugimi bodo nastopili The Shapeshifters, Čuki, Trkaj, Vanillavz, Mambo Kings in DJ Sylvain. Dnevno dogajanje pa bo v znamenju športnih dejavnosti, različnih delavnic in stand up nastopov.

Prvi maj v Zrčah

Jupiter je letošnji spomladanski oddih umestil na Pag. V času festivala, v prvih dneh maja, bodo na plaži v Zrčah organizirali številne tematske zabave, kot so: tekmovanje mokre majčke ter tako imenovane White, Pena in Sexy Orange Party XXX.

Na festivalih je poskrbljeno za varnost in zdravje mladih. Kljub temu pa v agenciji Supra Travel poudarjajo, da je namen tovrstnih počitnic sprostitev in zabava ob glasbeno-animacijskem programu, zato naj bo uživanje alkohola omejeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.