Puran Dustin zasenčil svoje "človeške" tekmece

Foto: Žurnal24 Puran Dustin je edini neresnični lik letošnjega Eurosonga.
Na Evroviziji trenutno najbolje kaže ruskemu predstavniku Dimi Bilanu. Našo Rebeko Dremelj je srbski tisk bolj kot ne spregledal.
Oglej si celoten članek

Največ zanimanja med novinarji je na nedeljskem svečanem odprtju požel irski predstavnik, ki pa je edini neresnični lik letošnjega Eurosonga, puran Dustin.

Ukrajinska predstavnica Ani Lorak se je na odprtju pojavila s presenečenjem večera – nekdanjo zmagovalko Eurosonga Dano International, ki je sicer letos napisala pesem za izraelskega predstavnika Boaza. Največ ženskih krikov je bil deležen ruski predstavnik Dima Bilan, ki je tudi eden od favoritov za zmago na letošnjem Eurosongu, tako na stavnicah kot tudi med občinstvom in stroko.

Slovenski predstavnici Rebeki Dremelj tokrat velika večina srbskega tiska pozornosti ni namenila, so pa veliko prostora namenili zmagovalki Beovizije Jeleni Tomašević, ki pa sicer tako kot Rebeka na stavnicah za zdaj ne kotira na najvišjih mestih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.