Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Puran Dustin zasenčil svoje "človeške" tekmece

Puran Dustin je edini neresnični lik letošnjega Eurosonga. Žurnal24 main
Na Evroviziji trenutno najbolje kaže ruskemu predstavniku Dimi Bilanu. Našo Rebeko Dremelj je srbski tisk bolj kot ne spregledal.

Največ zanimanja med novinarji je na nedeljskem svečanem odprtju požel irski predstavnik, ki pa je edini neresnični lik letošnjega Eurosonga, puran Dustin.

Ukrajinska predstavnica Ani Lorak se je na odprtju pojavila s presenečenjem večera – nekdanjo zmagovalko Eurosonga Dano International, ki je sicer letos napisala pesem za izraelskega predstavnika Boaza. Največ ženskih krikov je bil deležen ruski predstavnik Dima Bilan, ki je tudi eden od favoritov za zmago na letošnjem Eurosongu, tako na stavnicah kot tudi med občinstvom in stroko.

Slovenski predstavnici Rebeki Dremelj tokrat velika večina srbskega tiska pozornosti ni namenila, so pa veliko prostora namenili zmagovalki Beovizije Jeleni Tomašević, ki pa sicer tako kot Rebeka na stavnicah za zdaj ne kotira na najvišjih mestih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.