Putin pokazal svoje pevske sposobnosti

Foto: Žurnal24 Vladimir Putin za klavirjem na dobrodelni prireditvi v Sankt Peterburgu. (Foto:

Your browser doesn’t support HTML5 video

Presodite sami, kako dobro poje ruski premier Vladimir Putin, ki je na dobrodelni prireditvi pred nekaj dnevi občinstvo navdušil z izvedbo ameriške klasike Blueberry Hill.
Oglej si celoten članek

58-letni ruski voditelj Vladimir Putin je nastopanja sicer vajen, vendar je bil zanj tokrat prav poseben nastop, in sicer je na dobrodelni gala prireditvi v Sankt Peterburgu za otroke z rakom zapel ameriško klasiko Blueberry Hill.

"Kot večina ljudi ne znam, vendar rad pojem in igram," je priznal Putin, ko se je na poziv gostiteljice prireditve usedel za klavir in zaigral pesem Blueberry Hill. Vendar je bilo občinstvu njegovo izvajanje všeč in pospremili so ga z glasnim  aplavzom.

Med občinstvom so sedeli tudi številni znani obrazi, kot so Kevin Costner, Gerard Depardieu, Mickey Rourke, Sharon Stone, Kurt Russell, Vincent Cassel, Monica Belucci, Ornella Muti, Goldie Hawn in drugi.

Putinov tiskovni predstavnik je kasneje povedal, da se je politik besedilo pesmi naučil v sklopu učenja angleščine.

Vi pa si oglejte posnetek njegove izvedbe pesmi Blueberry Hill in sami ocenite glasbene sposobnosti Vladimirja Putina.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.