Magazin > VIP
72 ogledov

Putin pokazal svoje pevske sposobnosti

Vladimir Putin za klavirjem na dobrodelni prireditvi v Sankt Peterburgu. (Foto:
1/2
Žurnal24 main
Presodite sami, kako dobro poje ruski premier Vladimir Putin, ki je na dobrodelni prireditvi pred nekaj dnevi občinstvo navdušil z izvedbo ameriške klasike Blueberry Hill.

58-letni ruski voditelj Vladimir Putin je nastopanja sicer vajen, vendar je bil zanj tokrat prav poseben nastop, in sicer je na dobrodelni gala prireditvi v Sankt Peterburgu za otroke z rakom zapel ameriško klasiko Blueberry Hill.

"Kot večina ljudi ne znam, vendar rad pojem in igram," je priznal Putin, ko se je na poziv gostiteljice prireditve usedel za klavir in zaigral pesem Blueberry Hill. Vendar je bilo občinstvu njegovo izvajanje všeč in pospremili so ga z glasnim  aplavzom.

Med občinstvom so sedeli tudi številni znani obrazi, kot so Kevin Costner, Gerard Depardieu, Mickey Rourke, Sharon Stone, Kurt Russell, Vincent Cassel, Monica Belucci, Ornella Muti, Goldie Hawn in drugi.

Putinov tiskovni predstavnik je kasneje povedal, da se je politik besedilo pesmi naučil v sklopu učenja angleščine.

Vi pa si oglejte posnetek njegove izvedbe pesmi Blueberry Hill in sami ocenite glasbene sposobnosti Vladimirja Putina.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.