Rachel Weisz je spet samska

Foto: Žurnal24 Rachel in Darren sta se razšla že pred nekaj meseci. (Foto: Reuters)
Igralka Rachel Weisz, ki se je mnogi spomnijo po filmu Mumija, se je razšla z režiserjem Darrenom Aronofskyim, s katerim sta bila skupaj devet let. Razloga za konec njune zveze nista želela izdati.
Oglej si celoten članek

"Rachel in Darren nista skupaj že nekaj mesecev. Ostajata prijatelja, skupaj pa bosta še naprej vzgajala njunega štiriletnega sina Henryja," je povedala tiskovna predstavnica igralke, ki pa ni pojasnila, zakaj sta se zvezdnika razšla.

 

Rachel in Darren sta se spoznala leta 2001, pet let kasneje pa sta skupaj posnela tudi film The Fountain. Moči sta nameravala združiti tudi za biografijo Jackie, ki govori o nekdanji prvi dami Jackie Kennedy. Če bosta kljub razhodu sodelovala pri filmu, še ni znano.

 

Konec maja 2006 sta povila sina Henryja, s katerim hočeta kljub razhodu še naprej živeti normalno življenje. Igralka je tudi vedno poudarjala, da noče, da bi zvezdništvo vplivalo na Henryjevo vzgojo. "Sicer nisem zaposlena v tovarni in nimam takšnega delovnika, ampak Henryja vedno odpeljem v šolo in ga pridem iskat," je nekoč povedala 40-letna igralka in dodala, da je čisto vsakdanja ženska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.