Magazin > VIP
39 ogledov

Rachel Weisz je spet samska

Rachel in Darren sta se razšla že pred nekaj meseci. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralka Rachel Weisz, ki se je mnogi spomnijo po filmu Mumija, se je razšla z režiserjem Darrenom Aronofskyim, s katerim sta bila skupaj devet let. Razloga za konec njune zveze nista želela izdati.

"Rachel in Darren nista skupaj že nekaj mesecev. Ostajata prijatelja, skupaj pa bosta še naprej vzgajala njunega štiriletnega sina Henryja," je povedala tiskovna predstavnica igralke, ki pa ni pojasnila, zakaj sta se zvezdnika razšla.

 

Rachel in Darren sta se spoznala leta 2001, pet let kasneje pa sta skupaj posnela tudi film The Fountain. Moči sta nameravala združiti tudi za biografijo Jackie, ki govori o nekdanji prvi dami Jackie Kennedy. Če bosta kljub razhodu sodelovala pri filmu, še ni znano.

 

Konec maja 2006 sta povila sina Henryja, s katerim hočeta kljub razhodu še naprej živeti normalno življenje. Igralka je tudi vedno poudarjala, da noče, da bi zvezdništvo vplivalo na Henryjevo vzgojo. "Sicer nisem zaposlena v tovarni in nimam takšnega delovnika, ampak Henryja vedno odpeljem v šolo in ga pridem iskat," je nekoč povedala 40-letna igralka in dodala, da je čisto vsakdanja ženska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.