Rachel Weisz prepovedana na Otoku

Foto: RAM/Fame Pictures/L’Oreal
Foto: RAM/Fame Pictures/L’Oreal
Po tem, ko so Britanci zaradi nerealističnih fotografij prepovedali L'Oréalov oglas z Julio Roberts in Christy Turlington, so zdaj enako storili z oglasom Rachel Weisz.
Oglej si celoten članek

Rachel je za francosko znamko L'Oréal posnela reklamo, s katero oglašuje njihov najnovejši proizvod, Revitalift. Gre za kremo proti gubam, ki pa sodeč po fotografiji dela čudeže. "To ni lifting obraza, to je Revitalift," pravi oglas, ki po mnenju inšpektorata Advertising Standards Authority zavaja potrošnike, saj je "zelo očitno računalniško retuširan".

L’Oreal pa se brani z besedami: "Rachel Weisz so oblekli in naličili profesionalci. Fotografiral jo je profesionalni fotograf v profesionalnem studiu, kjer smo uporabili ogromno luči. Z njimi smo prikrili skoraj vse napake na koži, hkrati pa smo fotografiji dodali mehkobo," so pojasnili odgovorni, ki pa so priznali, da so fotografijo kasneje tudi računalniško obdelali.

To pa ni prvič, da so Britanci prepovedali L'Oréalov oglas. Lani so poskrbeli za umik Lancomove reklame z Julio Roberts in Maybellinovega oglasa s Christy Turlington.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.