Rado rešil zdravnik: Imela le 35 kilogramov

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek nam je zaupala svojo zgodbo o bitki s težko boleznijo.
Oglej si celoten članek

Rada, ki je pred kratkim izpadla iz šova Kmetija: Nov začetek, je pred leti prebolela težko bolezen. "Ko sem bila stara 30 let sem imela raka na maternici. Bilo je zelo težko, saj sem imela majhnega otroka. Zaradi kemoterapije sem ostala brez las in obrvi."

Doda, da je še danes zelo hvaležna zdravniku, ki jo je takrat zdravil in da je samo zaradi njega premagala zahrbtno bolezen. "Imela sem samo 35 kilogramov. Si predstavljate, kako malo je to?"

Rada pravi, da je zdaj, 27 let kasneje, zdrava in da posledic ni bilo. Je pa spremenila svoj način življenja, saj je začela planinariti: "Kar trikrat sem bila na Triglavu!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.