Rak načel Douglasa

Foto: Žurnal24 Michael Douglas Foto: Žurnal24 Michael Douglas Foto: Žurnal24 Michael Douglas Foto: Žurnal24 Michael Douglas Foto: Žurnal24 Michael Douglas Foto: Žurnal24 Michael Douglas
Michaelu Douglasu so na züriškem filmskem festivalu namenili prestižno nagrado Golden Icon Award. Ker je igralec zaradi bolezni zelo slaboten, je priznanje v njegovem imenu prevzel Danny DeVito.
Oglej si celoten članek

Michael je že od samega začetka prepričan, da bo premagal raka na grlu, zato z velikim zagonom prestaja naporno zdravljenje, kar pa se mu že pozna na obrazu. Zdravniki so mu dejali, da mu bo redno obiskovanje terapij prineslo 80 odstotkov možnosti, da bo popolnoma ozdravel.

Michael kljub bolezni ostaja nasmejan, vsako jutro pa v šolo pospremi hčerko Carys.

In ravno zaradi optimističnih napovedi se 66-letni igralec z vso močjo osredotoča na svoje zdravje, zato je na züriški filmski festival poslal svojega prijatelja Dannyja DeVita, ki je v njegovem imenu prevzel prestižno nagrado Golden Icon Award.

"Michael je tako močan. Z vsakim filmom je boljši in močnejši, zato mu vedno govorim, da mora več delati," je v govoru povedal Danny, ki je z Michaelom zaigral v filmi Vojna zakoncev Rose, Nilski dragulj in Lov na zeleni diamant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.