Magazin > VIP
28 ogledov

Rak načel Douglasa

Michael Douglas
1/6
Žurnal24 main
Michaelu Douglasu so na züriškem filmskem festivalu namenili prestižno nagrado Golden Icon Award. Ker je igralec zaradi bolezni zelo slaboten, je priznanje v njegovem imenu prevzel Danny DeVito.

Michael je že od samega začetka prepričan, da bo premagal raka na grlu, zato z velikim zagonom prestaja naporno zdravljenje, kar pa se mu že pozna na obrazu. Zdravniki so mu dejali, da mu bo redno obiskovanje terapij prineslo 80 odstotkov možnosti, da bo popolnoma ozdravel.

Michael kljub bolezni ostaja nasmejan, vsako jutro pa v šolo pospremi hčerko Carys.

In ravno zaradi optimističnih napovedi se 66-letni igralec z vso močjo osredotoča na svoje zdravje, zato je na züriški filmski festival poslal svojega prijatelja Dannyja DeVita, ki je v njegovem imenu prevzel prestižno nagrado Golden Icon Award.

"Michael je tako močan. Z vsakim filmom je boljši in močnejši, zato mu vedno govorim, da mora več delati," je v govoru povedal Danny, ki je z Michaelom zaigral v filmi Vojna zakoncev Rose, Nilski dragulj in Lov na zeleni diamant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.