Ramsay s kamero vohuni za hčerko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Slavni kuhar Gordon Ramsay je v intervjuju odkrito priznal, da vohuni za svojo 15-letno hčerko. V njeno sobo je namreč dal namestiti kamero.
Oglej si celoten članek

Gordonu je pri vohunjenju za hčerko Megan pomagal njegov 13-letni sin Jack, ki mu je oče plačal 20 funtov, da je v sestrino sobo skrivaj namontiral kamero. Slavni kuhar je v svoj zagovor povedal, da je kamero namestil zato, da ima lahko neposreden vpogled v hčerkino učenje in pripravo na končne izpite.

Ramsay je to razkril med intervjujem v šovu Jonathana Rossa, kjer je med občinstvom sedela tudi 15-letna hčerka Megan s svojim fantom. Zvezdnik je v šovu povedal: "Veliko časa preživljata v njeni sobi, a se učita. Rezultatov še ni bilo videti, zato bi se rad pogovoril s tabo, Megan," je dodal. Kaj na očetovo vohunjenje pravi Megan, še ni znano.

Ramsay in njegova žena Tana imata skupaj štiri otroke; Jack ima še sestro dvojčico Holly, četverico pa dopolnjuje Matilda, ki je z 11 leti najmlajša v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.