Magazin > VIP
51 ogledov

Ramsay s kamero vohuni za hčerko

Gordon Ramsay Megan FameFlynet
Slavni kuhar Gordon Ramsay je v intervjuju odkrito priznal, da vohuni za svojo 15-letno hčerko. V njeno sobo je namreč dal namestiti kamero.

Gordonu je pri vohunjenju za hčerko Megan pomagal njegov 13-letni sin Jack, ki mu je oče plačal 20 funtov, da je v sestrino sobo skrivaj namontiral kamero. Slavni kuhar je v svoj zagovor povedal, da je kamero namestil zato, da ima lahko neposreden vpogled v hčerkino učenje in pripravo na končne izpite.

Ramsay je to razkril med intervjujem v šovu Jonathana Rossa, kjer je med občinstvom sedela tudi 15-letna hčerka Megan s svojim fantom. Zvezdnik je v šovu povedal: "Veliko časa preživljata v njeni sobi, a se učita. Rezultatov še ni bilo videti, zato bi se rad pogovoril s tabo, Megan," je dodal. Kaj na očetovo vohunjenje pravi Megan, še ni znano.

Ramsay in njegova žena Tana imata skupaj štiri otroke; Jack ima še sestro dvojčico Holly, četverico pa dopolnjuje Matilda, ki je z 11 leti najmlajša v družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.