Rania ponosno razkazuje svojega sina

Foto: Žurnal24 Hashem svoja starša redno spremlja na kraljeve dogodke. (Foto: EPA)
Jordanska kraljica Rania je na nedavno 11. obletnico kronanja svojega moža Abdullah pripeljala njunega najmlajšega sina Hashema, ki je požel vso pozornost jordanskega naroda.
Oglej si celoten članek

Kralja Abdullah, ki je pred enajstimi leti sedel na jordanski prestol, sta na obletnici kronanja spremljala žena in najmlajši sin Hashem, s čimer je hotel pokazati, da je kljub strogemu vladanju še vedno ljubeč družinski oče.

 

Kraljevi pomladek

Kraljica Rania in njen soprog Abdullah svojega petletnega sina pred tem sicer nista želela izpostavljati javnosti, zdaj pa ga želita čim prej pripraviti na njegove kraljevske dolžnosti.

 

Foto: Žurnal24 Kraljica Rania princ Hashem

Hashemov brat Hussein ter sestri Iman in Salma se namreč že redno pojavljajo na družabnih in kraljevih dogodkih. 13-letna Iman je kljub svojim rosnim letom že postala redna spremljevalka mame Ranie, med drugim sta se skupaj udeležili poroke švedske princese Victorie.

"Normalno" otroštvo

A kljub kraljevskim dolžnostim, ki jih morajo opravljati čez dan, si Rania in Abdullah želita, da bi njuni otroci živeli normalno življenje. Vsak dan morajo narediti domačo nalogo in biti v postelji ob strogo določeni uri.

 

"Želim, da so moji otroci obravnavani tako kot vsi ostali. Ljudem vedno govorim, naj pozabijo na njihovo ime, ko govorijo z njimi, saj so povsem enaki," je pojasnila jordanska kraljica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.