Magazin > VIP
63 ogledov

Rania ponosno razkazuje svojega sina

Hashem svoja starša redno spremlja na kraljeve dogodke. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Jordanska kraljica Rania je na nedavno 11. obletnico kronanja svojega moža Abdullah pripeljala njunega najmlajšega sina Hashema, ki je požel vso pozornost jordanskega naroda.

Kralja Abdullah, ki je pred enajstimi leti sedel na jordanski prestol, sta na obletnici kronanja spremljala žena in najmlajši sin Hashem, s čimer je hotel pokazati, da je kljub strogemu vladanju še vedno ljubeč družinski oče.

 

Kraljevi pomladek

Kraljica Rania in njen soprog Abdullah svojega petletnega sina pred tem sicer nista želela izpostavljati javnosti, zdaj pa ga želita čim prej pripraviti na njegove kraljevske dolžnosti.

 

Kraljica Rania princ Hashem | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Hashemov brat Hussein ter sestri Iman in Salma se namreč že redno pojavljajo na družabnih in kraljevih dogodkih. 13-letna Iman je kljub svojim rosnim letom že postala redna spremljevalka mame Ranie, med drugim sta se skupaj udeležili poroke švedske princese Victorie.

"Normalno" otroštvo

A kljub kraljevskim dolžnostim, ki jih morajo opravljati čez dan, si Rania in Abdullah želita, da bi njuni otroci živeli normalno življenje. Vsak dan morajo narediti domačo nalogo in biti v postelji ob strogo določeni uri.

 

"Želim, da so moji otroci obravnavani tako kot vsi ostali. Ljudem vedno govorim, naj pozabijo na njihovo ime, ko govorijo z njimi, saj so povsem enaki," je pojasnila jordanska kraljica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.