Rasema iz Ljubezni po domače shujšala, takšna je danes

Foto: Osebni arhiv rasema begulić Foto: Osebni arhiv rasema begulić Foto: Osebni arhiv rasema begulić
Rasema je tehtala 123 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Rasema Begulić, ki je v šovu Ljubezen po domače že dvakrat neuspešno iskala sorodno dušo, se je odločila za bolj zdrav življenjski slog. Od januarja je shujšala za 23 kilogramov. 

Foto: Osebni arhiv rasema begulić
Šest mesecev je hujšala sama in izgubila osem kilogramov, nato pa je hujšala pod budnim očesom osebnega trenerja Boštjana Makopeka in v treh mesecih postala lažja še za 15 kilogramov. Z njim v telovadnici gara 12 ur na mesec, največ časa posvetita aerobnim vajam.

Foto: Osebni arhiv rasema begulić

Za hujšanje se je odločila iz zdravstvenih razlogov. "Nihče me ni znal motivirati, dokler nisem spoznala Boštjana. Prepričal me je v trening in ni mi žal. Hujšati sem začela zaradi zdravja. Potrebujem namreč inzulin. Zdravnik mi je rekel, da moram shujšati na 90 kilogramov, če se želim znebiti tega zdravila. Sedaj jih imam 105,“ je povedala za Žurnal24 in dodala, da je z jedilnika črtala kruh in testenine in da se prehranjuje predvsem z zelenjavo in sadjem.

"Odlično se počutim. Sedaj nosim za dve konfekcijski številki manjša oblačila in vsi mi pravijo, da sem lepša,“ je vesela Rasema.

Foto: Facebook rasema begulić

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:01 31. Oktober 2021.

    Še 35 kilc manj, pa bo.

  • 09:03 31. Oktober 2021.

    no, nisi lepša....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.