Magazin > VIP
84598 ogledov

Rasema iz Ljubezni po domače shujšala, takšna je danes

rasema begulić
1/3
Osebni arhiv
Rasema je tehtala 123 kilogramov.

Rasema Begulić, ki je v šovu Ljubezen po domače že dvakrat neuspešno iskala sorodno dušo, se je odločila za bolj zdrav življenjski slog. Od januarja je shujšala za 23 kilogramov. 

rasema begulić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Šest mesecev je hujšala sama in izgubila osem kilogramov, nato pa je hujšala pod budnim očesom osebnega trenerja Boštjana Makopeka in v treh mesecih postala lažja še za 15 kilogramov. Z njim v telovadnici gara 12 ur na mesec, največ časa posvetita aerobnim vajam.

rasema begulić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv


Za hujšanje se je odločila iz zdravstvenih razlogov. "Nihče me ni znal motivirati, dokler nisem spoznala Boštjana. Prepričal me je v trening in ni mi žal. Hujšati sem začela zaradi zdravja. Potrebujem namreč inzulin. Zdravnik mi je rekel, da moram shujšati na 90 kilogramov, če se želim znebiti tega zdravila. Sedaj jih imam 105,“ je povedala za Žurnal24 in dodala, da je z jedilnika črtala kruh in testenine in da se prehranjuje predvsem z zelenjavo in sadjem.

"Odlično se počutim. Sedaj nosim za dve konfekcijski številki manjša oblačila in vsi mi pravijo, da sem lepša,“ je vesela Rasema.

rasema begulić | Avtor: Facebook Facebook

 

 

Komentarjev 2
  • bi_ba 17:01 31.oktober 2021.

    Še 35 kilc manj, pa bo.

  • janez081 09:03 31.oktober 2021.

    no, nisi lepša....