Razburjenje po prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas

Foto: Voyo Znan obraz ima svoj glas
Takšen je bil odziv.
Oglej si celoten članek

Na POP TV so včeraj predstavili nove nastopajoče v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas. Oddaja je na komercialni televiziji zaživela že četrto jesen. Po komentarjih na družbenih omrežjih sodeč, so bili zvesti gledalci glasbene oddaje precej razočarani, saj so ostali brez 'zvezdniške rulete'.

Vsako oddajo do sedaj so namreč na koncu nastopajoči s pomočjo 'rulete' izvedeli, v koga se bodo preobrazili naslednji teden. Tokrat tega ni bilo.

"A to je zdaj po novem tako, da ni več zvezdniške rulete v živo in da bo kasneje objavljeno?“ je napisal eden od gledalcev na Facebook, drugi pa: "A rulete pa ni, da bo ja še bolj očitno, da je vse v naprej dogovorjeno?“

POP TV je komentatorjem na Facebook strani odgovarjal, da si lahko ruleto pogledajo na njihovi spletni strani, da pa rulete ne bo več v živo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:20 25. September 2017.

    Ne gledamo POP TV ! Ne gledamo Kanal A ! Ne gledamo Planet TV ! Skratka ! Ne gledamo sranje …

  • 09:49 25. September 2017.

    Ena največjih neumnosti je ta, kar smo že videli pri oddaji Zvezde plešejo, da se glasovanje začne že na začetku …

  • 09:35 25. September 2017.

    KATASTROFA s temi reklamami, ...žirija preživeta....., manjka zvez. ruleta, voyo pa kar sami glejte ......!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.