Razglašeni Gerard

Foto: Žurnal24
V Garden Cityju si je nekaj zvezdnikov privoščilo zabavo s petjem karaok. Svoje pevsko (ne)znanje so med drugim pokazali Gerard Butler, Demi Moore in Michelle Monaghan.
Oglej si celoten članek

Redni gostje lokala Rockstarz v Garden Cityju v Detroitu si niso nikoli mislili, da bodo imeli priložnost zapeti s slavnimi zvezdniki. Prejšnji teden so se tam ustavili Gerard Butler, Demi Moore in Michelle Monaghan in se zabavali s petjem karaok.

Na svoji spletni strani so lastniki lokala objavili fotografije žura s slavnimi in se jim na Twitterju zahvalili za obisk.

Nekdo pa je na Youtubu objavil tudi video, na katerem igralec Gerard veselo prepeva z novimi prijatelji. Kako jim je to uspevalo, si oglejte v posnetku.


V zadnjih tednih je v Detroit prišlo več zvezdnikov, kjer snemajo svoje filme. Michelle in Gerard snemata film Machine Gun Preacher, medtem ko Demi snema LOL: Laughing Out Loud.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.