Magazin > VIP
19 ogledov

Razglašeni Gerard

Žurnal24 main
V Garden Cityju si je nekaj zvezdnikov privoščilo zabavo s petjem karaok. Svoje pevsko (ne)znanje so med drugim pokazali Gerard Butler, Demi Moore in Michelle Monaghan.

Redni gostje lokala Rockstarz v Garden Cityju v Detroitu si niso nikoli mislili, da bodo imeli priložnost zapeti s slavnimi zvezdniki. Prejšnji teden so se tam ustavili Gerard Butler, Demi Moore in Michelle Monaghan in se zabavali s petjem karaok.

Na svoji spletni strani so lastniki lokala objavili fotografije žura s slavnimi in se jim na Twitterju zahvalili za obisk.

Nekdo pa je na Youtubu objavil tudi video, na katerem igralec Gerard veselo prepeva z novimi prijatelji. Kako jim je to uspevalo, si oglejte v posnetku.


V zadnjih tednih je v Detroit prišlo več zvezdnikov, kjer snemajo svoje filme. Michelle in Gerard snemata film Machine Gun Preacher, medtem ko Demi snema LOL: Laughing Out Loud.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.