Razglasili, kdo bo v novem Bondu agent 007

Foto: Skyfall James Bonda in Honda
Igralec že komaj čaka, da začnejo s snemanjem.
Oglej si celoten članek

Po dolgem ugibanju, kdo bo v najnovejšem filmu o Jamesu Bondu prevzel vlogo agenta 007, je končno jasno, kdo se bo spopadel z zlobneži. Tudi v najnovejšem filmu, ki ga lahko pričakujemo leta 2019, bo to vlogo prevzel Daniel Craig, ki se je v neustrašnega agenta prelevil že štirikrat.

V pogovorni oddaji The Late Show With Stephen Colbert je britanski igralec potrdil novico. "Do zdaj se bil zelo zadržan do tega. Po cele dneve sem imel intervjuje in nikoli se nisem izdal. A nekako sem se počutil, da če bom že razkril to resnico, da jo bom tebi. Komaj čakam, da v pozitivnem duhu zaključim to enkratno potovanje."

Leta 2015 je igralec na vprašanje, ali bo še kdaj James Bond, v šali odgovoril: "Raje razbijem to steklo in si prerežem žile na zapestju." Njegovo izjavo je veliko ljudi vzelo preveč resno. "Namesto, da bi odgovoril s stilom, sem izjavil nekaj zelo neumnega," je izjavo komentiral Britanec.

Film bo v kinematografe prišel novembra 2019.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.