Magazin > VIP
1164 ogledov

Razglasili, kdo bo v novem Bondu agent 007

James Bonda in Honda Skyfall
Igralec že komaj čaka, da začnejo s snemanjem.

Po dolgem ugibanju, kdo bo v najnovejšem filmu o Jamesu Bondu prevzel vlogo agenta 007, je končno jasno, kdo se bo spopadel z zlobneži. Tudi v najnovejšem filmu, ki ga lahko pričakujemo leta 2019, bo to vlogo prevzel Daniel Craig, ki se je v neustrašnega agenta prelevil že štirikrat.

V pogovorni oddaji The Late Show With Stephen Colbert je britanski igralec potrdil novico. "Do zdaj se bil zelo zadržan do tega. Po cele dneve sem imel intervjuje in nikoli se nisem izdal. A nekako sem se počutil, da če bom že razkril to resnico, da jo bom tebi. Komaj čakam, da v pozitivnem duhu zaključim to enkratno potovanje."

Leta 2015 je igralec na vprašanje, ali bo še kdaj James Bond, v šali odgovoril: "Raje razbijem to steklo in si prerežem žile na zapestju." Njegovo izjavo je veliko ljudi vzelo preveč resno. "Namesto, da bi odgovoril s stilom, sem izjavil nekaj zelo neumnega," je izjavo komentiral Britanec.

Film bo v kinematografe prišel novembra 2019.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.