Razglasili napačno zmagovalko

Foto: Žurnal24 Zmagovalka Amanda Ware (levo), napačna zmagovalka Kelsey Martinovich (na sredini
Na avstralskem izboru najlepše manekenke so se zmotili pri razglasitvi zmagovalke. Drugouvrščena je le minuto občutila trenutek slave.
Oglej si celoten članek

Ne dogaja se samo v Sloveniji, da razglasijo napačno zmagovalko lepotnega tekmovanja. Na avstralskem šovu Top Model je voditeljica Sarah Murdoch drugouvrščeno manekenko Kelsey Martinovich razglasila za zmagovalko.

Voditeljici so preko slušalk sporočili, da je naredila napako. Ko je napačna zmagovalka že imela svoj zahvalni govor, je bilo voditeljici slabo. "Slabo mi je zaradi tega. Zelo mi je žal, to je bila čista napaka. To se zgodi, če je neposredni prenos. To je noro, noro, noro," se je opravičila in nato razglasila pravo zmagovalko, 18-letno Amando Ware.

Drugouvrščena, ki je minuto mislila, da je zmagovalka, je novico sprejela precej dobro. "Je OK, gre za odkrito napako," je povedala. Kot znak opravičila je prejela 25 tisoč avstralskih dolarjev in potovanje v ZDA.

Zmagovalka je prejela več nagrad. Na osmih straneh se bo razgalila v reviji Harpers Bazaar, podpisala bo pogodbo z modno agencijo Priscilla's in modno hišo Levi's, poleg denarne nagrade pa je prejela še avtomobil in potovanje v New York.

Maja letos se je podobna napaka zgodila tudi pri nas. Za slovensko miss Universe so sprva razglasili Sandro Marinovič. Ker so prebrali napačni vrstni red zmagovalk, je krona nato pripadla Mariki Savšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.