Magazin > VIP
29 ogledov

Razglasili napačno zmagovalko

Zmagovalka Amanda Ware (levo), napačna zmagovalka Kelsey Martinovich (na sredini Žurnal24 main
Na avstralskem izboru najlepše manekenke so se zmotili pri razglasitvi zmagovalke. Drugouvrščena je le minuto občutila trenutek slave.

Ne dogaja se samo v Sloveniji, da razglasijo napačno zmagovalko lepotnega tekmovanja. Na avstralskem šovu Top Model je voditeljica Sarah Murdoch drugouvrščeno manekenko Kelsey Martinovich razglasila za zmagovalko.

Voditeljici so preko slušalk sporočili, da je naredila napako. Ko je napačna zmagovalka že imela svoj zahvalni govor, je bilo voditeljici slabo. "Slabo mi je zaradi tega. Zelo mi je žal, to je bila čista napaka. To se zgodi, če je neposredni prenos. To je noro, noro, noro," se je opravičila in nato razglasila pravo zmagovalko, 18-letno Amando Ware.

Drugouvrščena, ki je minuto mislila, da je zmagovalka, je novico sprejela precej dobro. "Je OK, gre za odkrito napako," je povedala. Kot znak opravičila je prejela 25 tisoč avstralskih dolarjev in potovanje v ZDA.

Zmagovalka je prejela več nagrad. Na osmih straneh se bo razgalila v reviji Harpers Bazaar, podpisala bo pogodbo z modno agencijo Priscilla's in modno hišo Levi's, poleg denarne nagrade pa je prejela še avtomobil in potovanje v New York.

Maja letos se je podobna napaka zgodila tudi pri nas. Za slovensko miss Universe so sprva razglasili Sandro Marinovič. Ker so prebrali napačni vrstni red zmagovalk, je krona nato pripadla Mariki Savšek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.