Razkril prevarantsko soprogo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ogorčeni italijanski prevarani mož je vsej državi razkril svoje zlomljeno srce; soproga naj bi ga varala kar sedem let. “Spala je s sodelavci, trenerjem, odvetnikom…”
Oglej si celoten članek

Prevarani italijanski soprog je včeraj zakupil celo stran v dnevniku Corriere della Serra, vse le zato, da bi javno objavil, da ga je žena večkrat prevarala in da jo zapušča. “Po sedmih letih želim vsej Italiji povedati o tvojih odvratnih prevarah,” je zapisal moški, ki se je podpisal kot Enzo.

Obtožil jo je za večkratno varanje s sodelavci, osebnim trenerjem, odvetnikom in spletnim prijateljem, ki se je skrival za vzdevkom “pravi macho”. “Najin zakon je končan. Zapuščam te,” je napisal Enzo, ki je odprl tudi Facebook stran “Touexmarito” (tvoj nekdanji mož), ki je pridobila že več kot 11 tisoč všečkov.

Hvala vsem ljudem, ki mi pošiljajo bodrilna sporočila. Vendar verjemite mi, če bi lahko izbiral, bi raje ostal brez njih. Iz srca hvala vsem,” je sporočil Enzo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.