Magazin > Bizarno
29 ogledov

Razkril prevarantsko soprogo

Prevarani Enzo Facebook
Ogorčeni italijanski prevarani mož je vsej državi razkril svoje zlomljeno srce; soproga naj bi ga varala kar sedem let. “Spala je s sodelavci, trenerjem, odvetnikom…”

Prevarani italijanski soprog je včeraj zakupil celo stran v dnevniku Corriere della Serra, vse le zato, da bi javno objavil, da ga je žena večkrat prevarala in da jo zapušča. “Po sedmih letih želim vsej Italiji povedati o tvojih odvratnih prevarah,” je zapisal moški, ki se je podpisal kot Enzo.

Obtožil jo je za večkratno varanje s sodelavci, osebnim trenerjem, odvetnikom in spletnim prijateljem, ki se je skrival za vzdevkom “pravi macho”. “Najin zakon je končan. Zapuščam te,” je napisal Enzo, ki je odprl tudi Facebook stran “Touexmarito” (tvoj nekdanji mož), ki je pridobila že več kot 11 tisoč všečkov.

Hvala vsem ljudem, ki mi pošiljajo bodrilna sporočila. Vendar verjemite mi, če bi lahko izbiral, bi raje ostal brez njih. Iz srca hvala vsem,” je sporočil Enzo.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:10 15.marec 2015.

    kok butasta reklama....

  • Tadej Kocjančič 21:27 14.marec 2015.

    Ma ste neumni.Prvo se pozanimajte kaj se dogaja v italiji in potem boste ugotovili da je to reklama za nov šov na italijanskem kanalu real time, kateri bo govoril o nezvestobah.