Razkrili vzrok smrti

Foto: Žurnal24 Usodna je bila kombinacija.
Dino Dvornik ni umrl zaradi heptanona oziroma metadona. Obdukcija je pokazala prisotnost pomirjeval, antidepresivov in protibolečinskih zdravil v krvi.
Oglej si celoten članek

Obdukcija pred kratkim umrlega hrvaškega glasbenika Dina Dvornika je pokazala kombinacijo zdravil, ki so bile usodne za smrt. Ne gre za količino zdravil, temveč za nevarno kombinacijo. Različna zdravila je pevec jemal več let, tako da je bila lahko vsaka tableta usodna. Soproga pokojnega pevca, Danijela, je komentirala: "Ampak tega človek ne more vedeti. Vzameš zdravilo kot vsak drugi dan, vendar se v telesu napačno veže." In posledica je lahko smrt.

Obdukcija je pokazala, da je bil pevec sicer zdrav. Na organih niso odkrili nikakršnih sprememb, ki bi lahko povzročile smrt. Danijela je poudarila, da ni umrl zaradi predoziranja s heptanonom ali metadonom, ki se uporablja za zdravljenje zasvojenosti.

Dodala je še: "Kaj nam pomeni vzrok smrti? Človeka, ki smo ga imeli vsi radi, ni več in to je žalostno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.