Magazin > VIP
79 ogledov

Razkrili vzrok smrti

Usodna je bila kombinacija. Žurnal24 main
Dino Dvornik ni umrl zaradi heptanona oziroma metadona. Obdukcija je pokazala prisotnost pomirjeval, antidepresivov in protibolečinskih zdravil v krvi.

Obdukcija pred kratkim umrlega hrvaškega glasbenika Dina Dvornika je pokazala kombinacijo zdravil, ki so bile usodne za smrt. Ne gre za količino zdravil, temveč za nevarno kombinacijo. Različna zdravila je pevec jemal več let, tako da je bila lahko vsaka tableta usodna. Soproga pokojnega pevca, Danijela, je komentirala: "Ampak tega človek ne more vedeti. Vzameš zdravilo kot vsak drugi dan, vendar se v telesu napačno veže." In posledica je lahko smrt.

Obdukcija je pokazala, da je bil pevec sicer zdrav. Na organih niso odkrili nikakršnih sprememb, ki bi lahko povzročile smrt. Danijela je poudarila, da ni umrl zaradi predoziranja s heptanonom ali metadonom, ki se uporablja za zdravljenje zasvojenosti.

Dodala je še: "Kaj nam pomeni vzrok smrti? Človeka, ki smo ga imeli vsi radi, ni več in to je žalostno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.