Znan vzrok smrti brata Hayden Panettiere, je družina vedela za njegovo stanje?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prva poročila o smrt 28-letnega brata igralke Hayden Panettiere so poudarjala, da je imel mladenič depresijo.
Oglej si celoten članek

En teden po smrti Jansena Panettiereja, mlajšega brata igralke Hayden Panettiere, je družina razkrila vzrok smrti. 28-letnik je umrl zaradi povečanega srca in težav na aortni zaklopki.

"Cenimo ljubezen in podporo, ki nam jo izkazujete, medtem ko preživljamo to nepredstavljivo izgubo. Prosimo pa, da nam v tem času žalovanja podarite zasebnost," je še sporočila družina in dodala: "Zelo radi te imamo, Jansen. Za vedno boš ostal v naših srcih."

Jansena so prejšnji konec tedna našli mrtvega v njegovem stanovanju v Nyacku. Glede na policijsko poročilo, ki ga je pridobil TMZ, so se njegovi prijatelji zanj ustrašili, ker se ni pojavil na poslovnem sestanku. Pohiteli so v njegovo stanovanje in ga našli nezavestnega na stolu. Pomoč je žal prišla prepozno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.