Magazin > VIP
1976 ogledov

Hayden Panettiere žaluje za pet let mlajšim bratom

Hayden Panettiere, Jasen Panettiere Profimedia
Jansen je dočakal le 28 let.

Mediji poročajo, da je v starosti 29. let umrl mlajši brat igralke Hayden Panettiere, Jansen. Posmrtne ostanke so našli v njegovem stanovanju v New Yorku. Preiskava še poteka, nič pa menda ne kaže na to, da je 28-letnik umrl nasilne smrti.

Jansen je še pred nekaj dnevi objavljal posnetke svojih umetnin, ki jih je izdajal po imenom RANE. Njegove motive so tiskali na majice, jakne, torbe in čevlje. "Svoje težave sem narisal - to me je rešilo," je o sebi in svoji umetnosti zapisal na spletu.

Leta 2007 sta Jansen in Hayden za TV Guide spregovorila o svojem odnosu. Hayden je bratca takrat vprašala: "Kako je, če imaš sestro?" "Navdihujoče," je na kratko odgovoril Jansen, ki se je preizkusil tudi kot igralec.

Hayden se je v zadnjem letu posvečala pomoči Ukrajincem. Kot je znano, je bila nekoč v zvezi z Vladimirjem Kličkom, s katerim ima hčerko. Pri dobrodelnih akcijah je igralki brat pomagal, večinoma s prodajo svojih umetnin.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.