Razkrit oblikovalec, ki oblači Batmana

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Christian Bale v zadnjem delu trilogije o Batmanu ni blestel samo v netopirskem kostumu, ampak tudi v kreacijah, ki jih je nosil kot Bruce Wayne.
Oglej si celoten članek

Za garderobo Brucea Wayna je v zadnjem delu skrbel nihče drug kot Giorgio Armani, ki je glavnega junaka oblekel ob pomoči Lindy Hemming, z oskarjem nagrajene oblikovalke kostumov. Skupaj sta Bruceu izdelala celo kolekcijo oblek, ki po njunih besedah najbolje odražajo ostro osebnost filmskega milijarderja. Za piko na i pa sta vsem kreacijam dodala unikatne našitke, na katerih piše "Giorgio Armani for Bruce Wayne".
Foto: Žurnal24 Bruce Wayne, Christian Bale, Batman, Giorgio Armani Armanijeva oblačila so poleg Christiana v zadnjem Batmanu nosili še Gary Oldman, Michael Caine in Joseph Gordon-Levitt, seksi mačko Anne Hathaway pa so okitili z Armanijevimi modnimi dodatki.

In kaj je o tem enkratnem sodelovanju povedal veliki oblikovalec? "V čast mi je bilo oblikovati za takšnega junaka, kot je Bruce Wayne, to je bila nepozabna izkušnja. Ponosen sem, da sem del Vzpona Viteza teme."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.