Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Razkrit oblikovalec, ki oblači Batmana

Bruce Wayne, Christian Bale, Batman, Giorgio Armani FameFlynet
Christian Bale v zadnjem delu trilogije o Batmanu ni blestel samo v netopirskem kostumu, ampak tudi v kreacijah, ki jih je nosil kot Bruce Wayne.

Za garderobo Brucea Wayna je v zadnjem delu skrbel nihče drug kot Giorgio Armani, ki je glavnega junaka oblekel ob pomoči Lindy Hemming, z oskarjem nagrajene oblikovalke kostumov. Skupaj sta Bruceu izdelala celo kolekcijo oblek, ki po njunih besedah najbolje odražajo ostro osebnost filmskega milijarderja. Za piko na i pa sta vsem kreacijam dodala unikatne našitke, na katerih piše "Giorgio Armani for Bruce Wayne".

Bruce Wayne, Christian Bale, Batman, Giorgio Armani | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Armanijeva oblačila so poleg Christiana v zadnjem Batmanu nosili še Gary Oldman, Michael Caine in Joseph Gordon-Levitt, seksi mačko Anne Hathaway pa so okitili z Armanijevimi modnimi dodatki.

In kaj je o tem enkratnem sodelovanju povedal veliki oblikovalec? "V čast mi je bilo oblikovati za takšnega junaka, kot je Bruce Wayne, to je bila nepozabna izkušnja. Ponosen sem, da sem del Vzpona Viteza teme."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.