Razkritje: Meghan zagledana v Williama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To, da Meghan pred poroko o britanski kraljevi družini ni vedela nič, je laž.
Oglej si celoten članek

Ko bo Meghan naslednjič srečala Williama, ji bo verjetno neprijetno … Viri, ki jo poznajo iz študentskih let, namreč razkrivajo pikantne informacije.

Vojvodinja je namreč Oprah Winfrey med intervjujem zatrdila, da o kraljevi družini pred poroko s Harryjem ni vedela nič. Izjavila je celo, da o princu ni iskala informacij po spletu. "Kot Američanka ... le kaj vemo o kraljevi družini?“ je povedala pred kamero.

Njene prijateljice iz šolskih klopi so že pred časom razkrile, da Meghan ni povedala resnice in da je bila že v mladosti očarana nad britansko kraljevo družino. V javnost je prišla celo fotografija, na kateri Meghan sedi na ograji pred Buckinghamsko palačo. "Imela je knjigo o princesi Diani. Ko je bila še v zvezi s Trevorjem (njenim prvim soprogom, op. avt.), je želela vsaj en mesec na leto preživeti v Londonu. Vem, da obožuje filme o princesi Diani.“

Sedaj pa so na dan prišle nove informacije. Viri, ki Meghan poznajo iz časov študija, trdijo, da je imela 36-letnica v svoji sobi na steni plakat princa Williama. "Zatreskana je bila v Williama in ne Harryja,“ so izjavili. 

Za Harryja verjetno udarec v obraz ...
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    12:27 27. Julij 2021.

    Nora novica, pobralo me bo. Zdaj bom imel težave s spanjem vsaj 2-3 dni. Razmišljam pa, če ne bi ljudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.