Razkritje: Zato je Diana Harryju na izletu prisolila klofuto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po tem incidentu je bilo izleta konec.
Oglej si celoten članek

Robert Jobson v knjigi "Our King" trdi, da je med izletom, ki ga je princesa Diana organizirala za svoja sinova Williama in Harryja, počilo zaradi rasistične izjave. Harry naj bi se norčeval iz tujca, ki je vozil avtobus. Ko je Diana slišala, da njen sin posnema voznikov indijski naglas, je bila menda tako jezna, da je takrat 8-letnemu Harryju prisolila klofuto. "V avtobusu je morala Diana Harryju vsakič, ko je nekdo pritisnil na zvonec, zabičati, naj preneha," pravi Jobson.

Čeprav se voznik zaradi dečkovega obnašanja ni razburjal, je bilo Diano tako sram, da je prekinila izlet. "Diana, William in Harry so izstopili na postaji Green Park in princesa je Harryju takoj prisolila klofuto ter mu rekla: 'Tega nikoli več ne naredi.'"

Harry je moral po incidentu napisati pismo, v katerem se je opravičil. "Ker je bil še otrok, mu je oproščeno, kljub temu zgodba kaže, da Diana pri sinovih ni tolerirala rasizma."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.