Magazin > VIP
4369 ogledov

Razkritje: Zato je Diana Harryju na izletu prisolila klofuto

diana, harry Profimedia
Po tem incidentu je bilo izleta konec.

Robert Jobson v knjigi "Our King" trdi, da je med izletom, ki ga je princesa Diana organizirala za svoja sinova Williama in Harryja, počilo zaradi rasistične izjave. Harry naj bi se norčeval iz tujca, ki je vozil avtobus. Ko je Diana slišala, da njen sin posnema voznikov indijski naglas, je bila menda tako jezna, da je takrat 8-letnemu Harryju prisolila klofuto. "V avtobusu je morala Diana Harryju vsakič, ko je nekdo pritisnil na zvonec, zabičati, naj preneha," pravi Jobson.

Čeprav se voznik zaradi dečkovega obnašanja ni razburjal, je bilo Diano tako sram, da je prekinila izlet. "Diana, William in Harry so izstopili na postaji Green Park in princesa je Harryju takoj prisolila klofuto ter mu rekla: 'Tega nikoli več ne naredi.'"

Harry je moral po incidentu napisati pismo, v katerem se je opravičil. "Ker je bil še otrok, mu je oproščeno, kljub temu zgodba kaže, da Diana pri sinovih ni tolerirala rasizma."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.